Trio puree korzennego (Pasternak, rzepa i marchew)
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Trio puree korzeni (Pasternak, rzepa i marchew) może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 3G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka masła, marchew, sól i mielony pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Trójwarstwowe ciasto Pasternakowe z lukrem serowym i korzeniami: ostateczne Kompendium, Puree korzenne, oraz Puree Z Maślanką I Szczypiorkiem.
Instrukcje
Marchew, pasternak i rzepa umieścić w garnku i przykryć zimną, lekko osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż widelec łatwo rozbija warzywa, o 25 protokół; odcedzić. Powrót warzywa do garnka.
Wymieszać masło, śmietana, gałka muszkatołowa, pieprz cayenne, sól, i czarny pieprz do warzyw; z grubsza mash razem z masher ziemniaków, aż warzywa są podzielone, ale poszczególne kolory są nadal widoczne.