Trifecta Burger
Trifecta Burger to wegańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać wegańskie majonez, mąka, bulion warzywny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać dodatkowe firmy tofu można śledzić to danie główne z Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasteczka Trifecta, Walentynkowe Ciasteczka Trifecta, oraz Bake Sale Batony Trifecta dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce bezpiecznej dla mikrofal wymieszać granulki TVP i bulion, szczelnie przykryć folią i kuchenkę mikrofalową przez 5 do 6 minut. Ewentualnie doprowadzić bulion do wrzenia, zalać granulki TVP, przykryć i odstawić na 10 minut.
W misce do mieszania, pokruszyć tofu i tempeh.
Dodaj majonez, sos Sriracha, i olej sezamowy.
Powoli zagniataj w mące, aż dobrze się włączysz i uformuj 6 pasztecików. Gotować według uznania.
Piec w temperaturze 350 ° F (180°C, lub znak gazu
przez 30 minut, przerzucanie w połowie, lub piec najpierw, a następnie zakończyć lekko smażenia w odrobinie oleju, aż złoty i chrupiące, 2 do 3 minut z każdej strony.
Z najlepszych wegetariańskich burgerów na świecie: 101 inspirowanych globalnie wegańskich kreacji pełnych świeżych smaków i ekscytujących nowych smaków Joni Marie Newman. Tekst © 2011 by Joni Marie Newman; Fotografia © 2011 Rockport Publishers. Opublikowane przez Fair Winds Press.