Tri-Tip Rub

Tri-Tip Rub
Tri-Tip Rub to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny marynata. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 48g białka, oraz 18g tłuszczu. 58 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Mieszanka czosnku w proszku, mielony pieprz, Tri końcówka pieczeń, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
W średniej misce, połączyć czosnek w proszku, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać i pokryć obie strony końcówki tri.
4
Podsmaż obie strony na gorącym grillu, a następnie gotuj 20-25 minut lub aż środek będzie jasnoróżowy. Tnij pod kątem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn