Transylvanian Hot Toddy

Transylvanian Hot Toddy
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 233 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Mieszanka opcjonalnie: rum, miód, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Gulasz Siedmiogrodzki, Transylvanian Cabbage Gulyas, oraz Transylvanian Chicken Sour Sour dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w powolnej kuchence 3-lub 3 1/2-quart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć i gotować na niskim ustawieniu 3 godziny, lub aż do całkowitego ogrzania.
3
Ubij dobrze przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Podawać na ciepło z cynamonem i kieliszkiem ciemnego rumu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
StrzałStrzał

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Magazyn