Tosty izraelski Kuskus z warzywami i winegretem cytrynowo-balsamicznym

Tosty izraelski Kuskus z warzywami i winegretem cytrynowo-balsamicznym
Tosty izraelski Kuskus z warzywami i winegretem cytrynowo-balsamicznym to wegańskie przepis z 4 porcjami. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 659 kalorii, 11g białka, oraz 44g tłuszczu. Jeśli masz oliwki kalamatan, oliwa z oliwek, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Spróbuj Grillowane warzywa z prażonym Izraelskim kuskusem, Tostowana Izraelska Sałatka z kuskusem z grillowanymi letnimi warzywami, oraz Pełnoziarnisty izraelski Kuskus z Ratatouille, Mozzarellanem i balsamicznym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię saute na rusztach grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać kuskus i tosty, aż lekko zarumienią się na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3
Doprowadzić 6 szklanek wody do wrzenia na dużym ogniu, dodać 1 łyżkę soli i tosty kuskus i gotować aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dobrze odcedzić i umieścić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj grillowane warzywa, oliwki, bazylia, i vinaigrette i wrzucić do połączenia; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
VinaigretteVinaigrette
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
6
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem lub przykryć i schłodzić.
7
W małej misce wymieszać szalotkę, sok, skórkę, octy oraz sól i pieprz. Powoli ubij w oleju, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn