Tosty Francuskie Z Serem Truskawkowym

Tosty francuskie z serem Truskawkowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 333 kalorie, 9g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1406 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jeśli masz masło, chleb, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Podobne przepisy to Tosty Francuskie Z Serem Truskawkowym, Tosty Francuskie Nadziewane Serem Truskawkowym, oraz Tosty francuskie z twarogiem pieczone z polewą truskawkową.
Instrukcje
Obficie posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Ułóż połowę kostek chleba w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Równomiernie rozprowadzić kostki twarogu na warstwie kostki chleba; posypać 1 1/2 szklanki pokrojonych truskawek na wierzchu warstwy twarogu.
Pozostałe kostki chleba układamy na warstwie truskawkowej.
Wlać pół na pół do blendera; pulsować przez kilka sekund. Zmiksować jajka na pół i pół, aż do całkowitego włączenia.
Dodać syrop klonowy i zmiksować na gładką masę.
Wlać mieszaninę równomiernie na mieszaninę chleba. Przykryć naczynie do pieczenia folią aluminiową i przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Wyjąć naczynie do pieczenia z lodówki 45 minut przed pieczeniem.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Przykrytą zapiekankę pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Usunąć folię aluminiową i kontynuować pieczenie, aż francuskie tosty jest dmuchany i złoty brąz, o 30 więcej minut.
W małym rondlu wymieszaj cukier, wodę i skrobię kukurydzianą. Gotować, mieszając od czasu do czasu, na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje, o 5 protokół.
Wymieszać 1 szklankę pokrojonych truskawek do mieszaniny cukru; gotować i mieszać, aż truskawki zmiękną, o 10 protokół.
Dodać masło i wymieszać sos, aż masło się rozpuści.