Tosty francuskie z nadzieniem ze świeżym dżemem truskawkowym i borówkami

Tosty francuskie z nadzieniem ze świeżym dżemem truskawkowym i borówkami
Zapomnij o jedzeniu na mieście lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na amerykańskie jedzenie. Spróbuj zrobić w domu nadziewane tosty francuskie ze świeżym dżemem truskawkowym i borówkami. Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka , 35 g tłuszczu i łącznie 966 kalorii . Ten przepis na wegetariańskie danie laktoovo jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 4,01 USD za porcję . Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu z okazji Dnia Matki . Udaj się do sklepu i kup borówki, skórkę z cytryny, jajka i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 40 minut . Sprawdza się jako dość drogie śniadanie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do naprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Tosty francuskie z nadzieniem z banana i serka śmietankowego , tosty francuskie z nadzieniem z Nutellą i tosty francuskie z croissantem nadziewanym jagodami i boczkiem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Za pomocą noża do obierania natnij poziomo dolną skórkę każdej kromki chleba, aby utworzyć kieszonkę, do której można włożyć nadzienie owocowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki świeżych Truskawek, Bez Szypułek I Pokrojonych W Plasterki (około 1 Funta)3 Szklanki świeżych Truskawek, Bez Szypułek I Pokrojonych W Plasterki (około 1 Funta)
Szklanki świeżych Truskawek, Bez Szypułek I Pokrojonych W Plasterki (okołoSzklanki świeżych Truskawek, Bez Szypułek I Pokrojonych W Plasterki (około
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Niesolone Masło, Roztopione, Plus 2 łyżki NieroztopionegoNiesolone Masło, Roztopione, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
2
W małej misce wymieszaj zmiękczony serek śmietankowy, dżem truskawkowy i skórkę cytrynową. Wymieszaj z jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem TruskawkowyDżem Truskawkowy
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
3
Umieść mieszankę w zamykanym woreczku. Kiedy będziesz gotowy na nadzienie chleba, odetnij róg woreczka i włóż nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
4
W naczyniu do pieczenia wymieszaj trzepaczką mleko, 1 łyżkę roztopionego masła, brązowy cukier, wanilię, cynamon i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
W dużej patelni o grubym dnie rozpuść 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Używając torebki z możliwością ponownego zamknięcia jako rękawa cukierniczego, napełnij każdą kromkę chleba około 2 łyżkami mieszanki serka śmietankowego. Gdy kromki zostaną nadziewane, umieść każdą kromkę w mieszance mleka i jajek na około 10 sekund z każdej strony. Gdy kromki zostaną pokryte bazą budyniową, umieść je na patelni, aby się zrumieniły. Pracuj partiami. Piecz każdą kromkę nadziewanego tostu francuskiego, aż będzie złocistobrązowa, 4 do 5 minut z każdej strony. Jeśli pieczesz dużą partię, przełóż ugotowany tost francuski na blachę do pieczenia i trzymaj w cieple w piekarniku nagrzanym do 200 stopni Fahrenheita, podczas gdy pieczesz resztę kromek. Powtórz proces z pozostałym tostem francuskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
7
Podawać na ciepło, z dodatkowymi owocami, cukrem pudrem i syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
8
W rondlu na średnio-wysokim ogniu zagotuj truskawki, cukier i sok z cytryny. Zmniejsz ogień do wrzenia i często mieszaj, aż owoce zgęstnieją i staną się syropowate, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
9
Napełnij dużą miskę lodem i odrobiną wody. Przygotuj mniejszą miskę do mieszania, która może znajdować się w większej misce z lodem. Gdy owoce się ugotują, dodaj je do mniejszej miski i umieść w kąpieli lodowej, aby ostygły. Gdy owoce ostygną, powinny stać się galaretowate. Gdy dżem ostygnie, można go przechowywać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn