Tosty francuskie z nadzieniem ze świeżym dżemem truskawkowym i borówkami

Tosty francuskie z nadzieniem ze świeżym dżemem truskawkowym i borówkami
Zapomnij o jedzeniu na mieście lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na amerykańskie jedzenie. Spróbuj zrobić w domu nadziewane tosty francuskie ze świeżym dżemem truskawkowym i borówkami. Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka , 35 g tłuszczu i łącznie 966 kalorii . Ten przepis na wegetariańskie danie laktoovo jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 4,01 USD za porcję . Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu z okazji Dnia Matki . Udaj się do sklepu i kup borówki, skórkę z cytryny, jajka i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 40 minut . Sprawdza się jako dość drogie śniadanie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do naprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Tosty francuskie z nadzieniem z banana i serka śmietankowego , tosty francuskie z nadzieniem z Nutellą i tosty francuskie z croissantem nadziewanym jagodami i boczkiem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Za pomocą noża do obierania natnij poziomo dolną skórkę każdej kromki chleba, aby utworzyć kieszonkę, do której można włożyć nadzienie owocowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki świeżych Truskawek, Bez Szypułek I Pokrojonych W Plasterki (około 1 Funta)3 Szklanki świeżych Truskawek, Bez Szypułek I Pokrojonych W Plasterki (około 1 Funta)
Szklanki świeżych Truskawek, Bez Szypułek I Pokrojonych W Plasterki (okołoSzklanki świeżych Truskawek, Bez Szypułek I Pokrojonych W Plasterki (około
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Niesolone Masło, Roztopione, Plus 2 łyżki NieroztopionegoNiesolone Masło, Roztopione, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
2
W małej misce wymieszaj zmiękczony serek śmietankowy, dżem truskawkowy i skórkę cytrynową. Wymieszaj z jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem TruskawkowyDżem Truskawkowy
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Umieść mieszankę w zamykanym woreczku. Kiedy będziesz gotowy na nadzienie chleba, odetnij róg woreczka i włóż nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
4
W naczyniu do pieczenia wymieszaj trzepaczką mleko, 1 łyżkę roztopionego masła, brązowy cukier, wanilię, cynamon i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
W dużej patelni o grubym dnie rozpuść 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Używając torebki z możliwością ponownego zamknięcia jako rękawa cukierniczego, napełnij każdą kromkę chleba około 2 łyżkami mieszanki serka śmietankowego. Gdy kromki zostaną nadziewane, umieść każdą kromkę w mieszance mleka i jajek na około 10 sekund z każdej strony. Gdy kromki zostaną pokryte bazą budyniową, umieść je na patelni, aby się zrumieniły. Pracuj partiami. Piecz każdą kromkę nadziewanego tostu francuskiego, aż będzie złocistobrązowa, 4 do 5 minut z każdej strony. Jeśli pieczesz dużą partię, przełóż ugotowany tost francuski na blachę do pieczenia i trzymaj w cieple w piekarniku nagrzanym do 200 stopni Fahrenheita, podczas gdy pieczesz resztę kromek. Powtórz proces z pozostałym tostem francuskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
7
Podawać na ciepło, z dodatkowymi owocami, cukrem pudrem i syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
8
W rondlu na średnio-wysokim ogniu zagotuj truskawki, cukier i sok z cytryny. Zmniejsz ogień do wrzenia i często mieszaj, aż owoce zgęstnieją i staną się syropowate, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Napełnij dużą miskę lodem i odrobiną wody. Przygotuj mniejszą miskę do mieszania, która może znajdować się w większej misce z lodem. Gdy owoce się ugotują, dodaj je do mniejszej miski i umieść w kąpieli lodowej, aby ostygły. Gdy owoce ostygną, powinny stać się galaretowate. Gdy dżem ostygnie, można go przechowywać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn