Tosty francuskie z białą brzoskwinią i bourbonem z syropem klonowym z białą brzoskwinią i pekanami

Tost francuski z białą brzoskwinią i bourbonem z syropem klonowym z białej brzoskwini i orzechów pekan to amerykańskie śniadanie. Jedna porcja tego dania zawiera około 20 g białka , 54 g tłuszczu i łącznie 1025 kalorii . Ten przepis jest dla 4 osób. Za 5,32 USD za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobry wybór, jeśli stosujesz dietę wegetariańską laktoowowegetariańską . 2 osoby uznały ten przepis za przepyszny i sycący. Mieszanka oleju roślinnego, masła, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się także : Pieczona dynia piżmowa, orzechy pekan, boczek, sałatka z mieszanki zielonych warzyw i młodego szpinaku z winegretem z syropu klonowego , Tosty francuskie nadziewane boczkiem, jabłkiem i orzechami pekan oraz Pyszne ryżowe chrupki z syropem klonowym i brązowym cukrem .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj jajka, cukier i sól.
Dodaj mleko, śmietankę, przecier brzoskwiniowy i wanilię i ubijaj, aż składniki się połączą.
Umieść brioszkę w dużym naczyniu do pieczenia, zalej kremem i obróć, aby pokryć.
Rozgrzej 2 łyżki masła i 2 łyżki oleju w dużej, nieprzywierającej patelni na wysokim ogniu.
Dodaj 4 kromki namoczonego chleba i smaż, aż do uzyskania złotego koloru, przewróć i smaż dalej, aż druga strona uzyska złoty kolor.
Połóż 1 kromkę tostu francuskiego na talerzu, nałóż trochę syropu brzoskwiniowego na wierzch. Przykryj drugą kromką tostu i nałóż więcej brzoskwiń na wierzch.
Podgrzej syrop klonowy na małym ogniu w średniej wielkości rondlu.
Dodaj brzoskwinie, orzechy pekan i bourbon i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.