Tosty francuskie z białą brzoskwinią i bourbonem z syropem klonowym z białą brzoskwinią i pekanami

Tosty francuskie z białą brzoskwinią i bourbonem z syropem klonowym z białą brzoskwinią i pekanami
Tost francuski z białą brzoskwinią i bourbonem z syropem klonowym z białej brzoskwini i orzechów pekan to amerykańskie śniadanie. Jedna porcja tego dania zawiera około 20 g białka , 54 g tłuszczu i łącznie 1025 kalorii . Ten przepis jest dla 4 osób. Za 5,32 USD za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobry wybór, jeśli stosujesz dietę wegetariańską laktoowowegetariańską . 2 osoby uznały ten przepis za przepyszny i sycący. Mieszanka oleju roślinnego, masła, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się także : Pieczona dynia piżmowa, orzechy pekan, boczek, sałatka z mieszanki zielonych warzyw i młodego szpinaku z winegretem z syropu klonowego , Tosty francuskie nadziewane boczkiem, jabłkiem i orzechami pekan oraz Pyszne ryżowe chrupki z syropem klonowym i brązowym cukrem .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj jajka, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Dojrzałe, Białe Brzoskwinie, Obrane, Wydrążone I Pokrojone Na 1/8 Części4 Dojrzałe, Białe Brzoskwinie, Obrane, Wydrążone I Pokrojone Na 1/8 Części
Dojrzałe, Białe Brzoskwinie, Obrane, Wydrążone I Pokrojone Na 1/8 CzęściDojrzałe, Białe Brzoskwinie, Obrane, Wydrążone I Pokrojone Na 1/8 Części
1/4 Szklanki Grubo Posiekanych Prażonych Orzechów Pekan1/4 Szklanki Grubo Posiekanych Prażonych Orzechów Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj mleko, śmietankę, przecier brzoskwiniowy i wanilię i ubijaj, aż składniki się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Umieść brioszkę w dużym naczyniu do pieczenia, zalej kremem i obróć, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
4
Odczekaj 5 minut.
5
Rozgrzej 2 łyżki masła i 2 łyżki oleju w dużej, nieprzywierającej patelni na wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj 4 kromki namoczonego chleba i smaż, aż do uzyskania złotego koloru, przewróć i smaż dalej, aż druga strona uzyska złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
7
Połóż 1 kromkę tostu francuskiego na talerzu, nałóż trochę syropu brzoskwiniowego na wierzch. Przykryj drugą kromką tostu i nałóż więcej brzoskwiń na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
8
Udekoruj gałązką mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
9
Podgrzej syrop klonowy na małym ogniu w średniej wielkości rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
10
Dodaj brzoskwinie, orzechy pekan i bourbon i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn