Przepis cynamon pieczone tosty francuskie może zaspokoić Amerykański głód w około 13 godzin. Na 88 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. 88 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, soli, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tosty Francuskie Pieczone Cynamonem, Pieczone Cynamonowe Tosty Francuskie, oraz Pieczone Cynamonowe Tosty Francuskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 9-na-13-calowa patelnia do pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Do tostów francuskich: nasmaruj patelnię masłem. Rozdrzeć chleb na kawałki lub pokroić w kostkę i równomiernie rozprowadzić na patelni. Rozbij jajka w dużej misce.
Dodać masło i foremką do ciast i wszystko wymieszać, aż mieszanina będzie przypominać drobne kamyki. Przechowywać w zamykanej plastikowej torbie w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Krajalnica Do Ciast
Torby Ziploc
3
Kiedy będziesz gotowy do upiec zapiekankę, Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Wyjąć zapiekankę z lodówki i posypać polewą.
5
Piec przez 45 minut, aby uzyskać bardziej miękką konsystencję budyniu chlebowego lub przez 1 godzinę lub więcej, aby uzyskać mocniejszą, wyraźniejszą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Wyjąć poszczególne porcje. Na wierzch posmarować masłem, skropić ciepłym syropem naleśnikowym i posypać jagodami.