Tosty Francuskie Pieczone Cynamonem

Tosty Francuskie Pieczone Cynamonem
Przepis cynamon pieczone tosty francuskie może zaspokoić Amerykański głód w około 13 godzin. Na 88 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. 88 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, soli, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tosty Francuskie Pieczone Cynamonem, Pieczone Cynamonowe Tosty Francuskie, oraz Pieczone Cynamonowe Tosty Francuskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 9-na-13-calowa patelnia do pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Do tostów francuskich: nasmaruj patelnię masłem. Rozdrzeć chleb na kawałki lub pokroić w kostkę i równomiernie rozprowadzić na patelni. Rozbij jajka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
TostyTosty
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ubić razem jajka, mleko, śmietanę, cukier granulowany, cukier brązowy i waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WaniliaWanilia
KremKrem
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wylać równomiernie na chleb. Przykryć patelnię szczelnie i przechowywać w lodówce do czasu potrzebnego (najlepiej na noc).
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
W osobnej misce wymieszaj mąkę, brązowy cukier, cynamon, sól i gałkę muszkatołową. Wymieszać razem za pomocą widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać masło i foremką do ciast i wszystko wymieszać, aż mieszanina będzie przypominać drobne kamyki. Przechowywać w zamykanej plastikowej torbie w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Krajalnica Do CiastKrajalnica Do Ciast
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Kiedy będziesz gotowy do upiec zapiekankę, Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć zapiekankę z lodówki i posypać polewą.
5
Piec przez 45 minut, aby uzyskać bardziej miękką konsystencję budyniu chlebowego lub przez 1 godzinę lub więcej, aby uzyskać mocniejszą, wyraźniejszą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć poszczególne porcje. Na wierzch posmarować masłem, skropić ciepłym syropem naleśnikowym i posypać jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop StołowySyrop Stołowy
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
MasłoMasło
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn