Tosty Francuskie Nadziewane Bananami
Przepis Banan Nadziewane francuskie tosty jest gotowy w około 43 minuty i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten poranny posiłek ma 1221 kalorii, 28g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz chrupiące płatki kukurydziane, masło, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Tosty Francuskie Nadziewane Bananami, Tosty francuskie nadziewane bananami, oraz Tosty Francuskie Nadziewane Bananami.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć mieszankę naleśnika z wystarczającą ilością wody, aby cienkie ciasto.
Dodaj gałkę muszkatołową, cynamon, wanilię, cukier i jajka.
Ubij razem, aż będzie gładka, około 3 minut.
W średniej misce wymieszać orzechy włoskie, brązowy cukier i plasterki banana.
Pokrój końcówki francuskiego chleba. Zaczynając od 1 końca, Zmierz około pół cala w dół bochenka i pokrój chleb 3/4 drogi przez. Zmierz około pół cala, i pokroić czysto przez chleb. Powinieneś mieć 1-calową kromkę chleba z wyciętym środkiem. Powtórz ten proces, aż chleb jest cały pokrojony.
Weź kawałek pokrojonego francuskiego chleba i wrzuć kilka łyżek mieszanki bananów do szczeliny w środku.
Dodaj dobrą ilość, ale nie przesadzaj, aby mieszanina nie pozostała w środku. Powtarzaj, aż wszystkie plastry będą nadziewane.
Rozgrzej patelnię lub płaski grill na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, posmaruj ją 2 łyżkami masła.
Na talerz wylać pokruszone płatki kukurydziane. Weź kromkę nadziewanego chleba i zanurz go w mieszaninie jaj, obficie pokrywając obie strony. Następnie wciśnij chleb w płatki kukurydziane i odwróć go, aby pokryć obie strony.
Umieścić chleb na grillu lub patelni i gotować, aż złoty kolor, o 3 protokół na stronie. Przewróć tosty i ugotuj drugą stronę. Powtórzyć proces powlekania i gotowania dla każdej kromki chleba, i dodać więcej masła do grilla lub patelni w razie potrzeby, o 2 łyżki masła na kromkę.