Francuskie tosty jagodowo-pomarańczowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Mieszanka chleba, skrobi kukurydzianej, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ambrozja tosty francuskie z smakiem pomarańczowo-jagodowym, Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie, oraz Tosty francuskie pieczone z jagodami z kruszonką Amaretti i syropem klonowym z jagodami.
Instrukcje
1
W rondlu 1-ćwiartkowym wymieszać 1/3 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą i sok pomarańczowy, aż będzie gładka; wymieszać jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Borówki Amerykańskie
Skrobia Kukurydziana
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Gotować 3 minuty, często mieszając.
3
Spray jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala, z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Galaretka
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Cut wzdłuż szczeliny z boku każdego kromki chleba, cięcie do, ale nie przez drugą krawędź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
5
Rozłóż marmoladę wewnątrz szczeliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Miejsce w pan. W dużej misce, ubić jajka, pół i pół, 1/4 szklanki cukru, gałka muszkatołowa i wanilia, aż dobrze wymieszane.