Tosty bananowo-ricotta z orzechami pekan, daktylami i miodem

Tosty bananowo-ricotta z orzechami pekan, daktylami i miodem
Jeśli 79 centów za porcję spadnie Twój budżet, toasty bananowo-ricotta z orzechami pekan, daktylami i miodem mogą być świetne Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 minuty. Mieszanka rustykalnego chleba, miodu, daty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chrupiący Persimmon z ricottą, miodem, pekanami i miętą, Daktyle nadziewane serem śmietankowym i orzechami pekan, oraz Babeczki owsiane z daktylami, żurawiną i orzechami pekan dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W2 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia2
Magazyn