Tostados z czarnej fasoli z pieczonym sosem Tomatillo
Tostados z czarnej fasoli z pieczonym sosem Tomatillo może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 370 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sól, jędrne dojrzałe awokado, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 212 godzin. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chicken & Black Bean Tostados, Zapiekane Tacos z Tomatillo i czarną fasolą, oraz Black Bean Tomatillo Dip.
Instrukcje
1
Linia 10-calowa ciężka patelnia (najlepiej żeliwne; nie nonstick) z folią, a następnie podgrzać na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Folia Aluminiowa
2
Dodać 2 całe ząbki czosnku i połowę Tomatillo, Wyciąć Boki w dół, i piec na górze pieca, aż dobrze rumiane, 4 do 5 minut (patelnia zacznie palić w tym momencie). Odwróć czosnek i pomidory (pomidory mogą przyklejać się do folii) i piecz, aż dobrze rumiane i pomidory będą całkowicie miękkie, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Piec
Folia Aluminiowa
3
Przenieść pieczony czosnek i Tomatillo do robota kuchennego. Odrzuć folię, następnie ułóż patelnię ze świeżym arkuszem folii i upiecz pozostałe 2 ząbki czosnku i pozostałe Tomatillo w ten sam sposób, przenosząc do robota kuchennego. Czosnek i pomidory schłodzić do temperatury pokojowej w misce procesora, około 30 minut.
Dodaj chiles, połowa kolendry, i 2 łyżki wody do mieszaniny w procesorze, a następnie impuls, aż utworzy masywny sos, dodając 1 łyżka więcej wody, jeśli zbyt grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Papryka Chili
SOS
Woda
5
Przełożyć do miski i wymieszać z cebulą i 1 łyżeczką soli.
Jeśli za pomocą liści awokado, tosty, 1 na raz, w suchym 10-calowej patelni ciężkiej (bez podszewki folii) na umiarkowanym ogniu, obracając co kilka sekund, aż lekko rumiane i aromatyczne, o 1 minutę, przeniesienie do płyty jako tosty. Przynieść fasolę i pozostałe 2 szklanki wody na wolnym ogniu w 3-quart ciężki rondel, mieszając od czasu do czasu, następnie dodać liście awokado i dusić, odkryte, mieszając od czasu do czasu, 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Awokado
Fasola
Tosty
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Patelnia
Folia Aluminiowa
7
Fasolę odsączyć na sitku ustawionym nad miską, zachowując płyn. Czysta fasola, 1/4 szklanki płynu do gotowania (reszta rezerwy), liście awokado (jeśli używasz) i posiekany czosnek w robocie kuchennym, aż będzie gładki.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni heavy nonstick na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie dodać przecier z fasoli i gotować, mieszając, aż do bardzo grubego, o 5 protokół. Wymieszać pozostałe 3/4 łyżeczki soli, następnie zdjąć z ognia i ogrzać, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Połówki i pit awokado, a następnie miąższ miąższu w dużych kawałkach i pokroić w 1/2-calowe kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Awokado
10
Jeśli to konieczne, wymieszać niektóre zastrzeżone Bean gotowania cieczy w aby bean purée miękkie i łatwe do smarowania. Rozgrzaną fasolę podzielić na tostadas i równomiernie rozprowadzić. Łyżka około 1 łyżka sosu tomatillo nad każdym tostada, następnie podzielić awokado między tostadas i top z rzymską, ser, i pozostałe cilantro.