Toskańskie jagnięce golonki z białą fasolą
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Toskańskie jagnięce Shanks z białą fasolą może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 34g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pomidory w puszkach, cebulę, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Golonki jagnięce z białą fasolą i kabaczkiem, Duszone Golonki Jagnięce Z Białą Fasolą, oraz Duszone golonki jagnięce z białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jagnięce golonki osuszyć i doprawić 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Rozgrzać olej w szybkowarze na średnim ogniu, aż się połyskuje, a następnie brązowe trzonki dobrze, 1 na raz, przenosząc do płyty.
Dodaj cebulę, marchew, seler, i czosnek do szybkowaru i smażyć na złoty kolor, o 6 protokół.
Dodać pomidory z sokiem i rozmarynem i gotować, mieszając, 1 minutę. Wymieszać fasolę, wodę, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Powrót trzciny jagnięce do szybkowaru i doprowadzić do wrzenia. Uszczelnij pokrywę i gotuj pod wysokim ciśnieniem zgodnie z instrukcją producenta, 30 minut. Umieść szybkowar w zlewie (nie zdejmuj pokrywy) i przepuść zimną wodę przez pokrywę, aż ciśnienie całkowicie spadnie.
Zdejmij pokrywkę i wyrzuć rozmaryn, a następnie przenieś golenie na deskę do krojenia i grubo rozdrobnij mięso.
Łyżka mieszanki fasoli i warzyw do dużych płytkich misek, a następnie top z jagnięciną i sosem.