Toskańska zupa z Tortellini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj toskańskiej zupy z Tortellini. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 522 kalorie, 24g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz fasolę cannellini, mniej bulionu wołowego sodu, mieszankę warzywną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Podobne przepisy to Toskańska Zupa Tortellini, Zupa Tortellini (Tortellini en Brodo), oraz Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W dużym garnku rozgrzać olej na średnim ogniu i dodać cebulę, czosnek i płatki czerwonej papryki.
Saute przez 2 minuty, a następnie dodać bulion wołowy i 3 szklanki wody.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki, z wyjątkiem tortellini. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i niech gotować przez 5 protokół.
Dodaj tortellini i gotować na wolnym ogniu, aż tortellini są gotowane, inny 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Chochla do misek i służyć z ziołami Focaccia, w razie potrzeby.