Toskańska zupa z białej fasoli z Escarole
Toskańska zupa z białej fasoli z Escarole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 431 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz parmezan, marchew, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Escarole i zupa z białej fasoli, V8 Escarole i zupa z białej fasoli, oraz Zupa z białej fasoli i Escarole.
Instrukcje
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj cebulę, i smażyć przez 4 protokół, często mieszając.
Dodać czosnek i smażyć przez 30 sekund.
Dodać bulion warzywny i kolejne 5 składników (przez skórkę serową); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wymieszać z escarole i marchewki; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub aż marchew będzie miękka. Wymieszać z czerwonym pieprzem, solą, czarnym pieprzem i octem.
Wyjąć i wyrzucić skórkę; posypać zupą ogolonym serem.