Toskańska zupa fasolowa z Prosciutto i tartym Parmigiano-Reggiano

Toskańska zupa fasolowa z Prosciutto i tartym Parmigiano-Reggiano
Need a danie główne bezglutenowe? Toskańska zupa fasolowa z Prosciutto i tartym Parmigiano-Reggiano może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz prosciutto, cannellini, kapustę napa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez cookstr.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Zucchine Al Forno Con Parmigiano-Reggiano E Prosciutto, Figi i Prosciutto z miętą i ogolonym Parmigiano-Reggiano, oraz Toskańska zupa z białej fasoli z Prosciutto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz fasolę i płyn z czosnkiem, solą, tymiankiem, bazylią i 2 szklankami wody w dużym rondlu i zagotuj na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aby stopić smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć około 1 szklanki fasoli, zwracając czosnek lub bazylia do rondla. Użyj blendera zanurzeniowego, aby oczyścić Pozostałe ziarna w garnku, aż będą gładkie. (Alternatywnie, niech zupa ostygnie lekko, a następnie przenieść ją do blendera lub robot kuchenny i czyste, trzymając pokrywkę mocno tak, aby gorący płyn nie rozpryskuje się.) Wymieszać zarezerwowaną fasolę i kapustę i w razie potrzeby rozrzedzić zupę wodą. Gotuj zupę na średnim ogniu, aż kapusta zwiędnie i będzie lekko miękka, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Podziel zupę równomiernie pomiędzy cztery duże talerze zupy lub miski, wypełniając je tuż poniżej krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Każdą porcję skropić wysokiej jakości oliwą z oliwek i zetrzeć na nich cienką warstwę parmezanu. Porwij jeden kawałek prosciutto na kilka kawałków i rozłóż kawałki na jedną miskę zupy; powtórz z pozostałymi plastrami prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
ProsciuttoProsciutto
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
artykuł var
6
Typ_27_data = {};
7
artykuł
8
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn