Torty Z Czarnej Fasoli
Black Bean Cakes to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 29 kalorii. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, sól, jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Torty Z Czarnej Fasoli, TORTY Z CZARNEJ FASOLI, oraz Torty Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Włożyć czarną fasolę do dużego garnka z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować 1 godzinę, lub do miękkości.
W elektrycznym blenderze lub robocie kuchennym przetwarzaj czarną fasolę, aż będzie gładka. Wymieszaj kminek, chili w proszku, sól i kolendrę; zmiksuj.
Zwiń mieszaninę w kulki, umożliwiając 3 łyżki mieszanki na kulkę.
Umieść kulki między arkuszami papieru woskowego i naciśnij papier woskowy, aby utworzyć okrągłe okrągłe o grubości 1/8 cala.
Rozgrzać olej w dużej patelni nieprzywierającej. Smażyć ciasta 2 lub 3 minuty na stronie.
W misce, połączyć jogurt, mleko i pieprz cayenne (do smaku).
Podawać sos na gorące ciasta z czarnej fasoli.