Torty Kieszonkowe

Torty Kieszonkowe
Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.48 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 673 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Mango, mąkę, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Torty Kieszonkowe, Kurczak Pocket Torty, oraz Kieszonkowe Szarlotki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W misce robota kuchennego połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól. Pulsuj przez kilka sekund, a następnie wlej do dużej miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać skrócenie i zagnieść go do mąki rękami, aż będzie kruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Dodaj mleko na raz i wymieszaj łopatką, aż zacznie się łączyć. Lekko posmaruj ręce i blat i odwróć ciasto na blat. Zagnieść kulkę ciasta, składając ponad 10 do 20 razy. Za pomocą wałka rozwałkuj ciasto do grubości 1/3 do 1/2 cala, a następnie pokrój na okrągłe za pomocą pierścienia 2 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Zwiń każdą rundę tak cienko, jak to możliwe lub do 5 do 6 cali średnicy. Łyżka 1 do 2 łyżek nadzienia na ciasto, lekko umyć krawędzie połowy ciasta umyciem jajecznym, złożyć i uszczelnić krawędzie razem z zębami widelca, zanurzając je w mące w razie potrzeby. Delikatnie naciśnij, aby spłaszczyć i równomiernie rozprowadzić nadzienie i przeciąć lub wyciąć 3 szczeliny w górnej części ciasta. Placki, które będą smażone w głębokim tłuszczu, zamiast krojenia lub cięcia szczelin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(Keebler)(Keebler)
6
Aby smażyć placki na patelni, umieść średni patelnię na średnim ogniu wraz z 1 do 2 łyżkami warzyw, oleju rzepakowego lub masła. Po podgrzaniu, umieścić 2 do 3 ciasta na raz na patelni i saute aż złoty z obu stron, około 3 do 4 minut na stronie. Pozostawić do ostygnięcia 4 do 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Do głębokiego smażenia placków, rozgrzać olej roślinny w głębokiej frytkownicy lub dużym ciężkim garnku do 375 stopni F. raz gorący, dodać 1 do 2 placków na raz i smażyć na złoty kolor, około 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Aby upiec ciasta, Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Umieść gotowe ciasta na nieczystej blasze ciastek i piec przez 25 do 30 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Podziel ciasto na pół i rozwałkuj do grubości mniejszej niż 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3
Pokrój w prostokąty o wymiarach 4 na 5 cali.
4
Na środek jednego kawałka ciasta ułożyć od 1 do 2 łyżek nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
5
Brzegi umyć jajkiem, a na wierzch drugi kawałek ciasta. Uszczelnij krawędzie, naciskając razem z zębami widelca. Delikatnie naciśnij w dół, aby spłaszczyć i równomiernie rozprowadzić nadzienie i dokować górną część ciasta. Powtórz z drugą połową ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
(Keebler)(Keebler)
6
Piec przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Wyjąć z piekarnika, pozostawić do całkowitego ostygnięcia i umieścić w torebkach z zamkiem błyskawicznym, aż będą gotowe do grzania. Placki nie będą brązowe aż do tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Umieścić wszystkie składniki w małym rondlu na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Przenieść do miski i umieścić w lodówce do całkowitego ostygnięcia przed użyciem jako nadzienie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Na każde ciasto umieść od 1 do 2 łyżek na środku ciasta. Postępuj zgodnie ze wskazówkami powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn