Tortilla Rollups
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Tortilla Rollups. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 12g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.37 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka awokado, liście bazylii, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Tortilla Rollups III, Świąteczne Rollupy Tortilla, oraz Zupa tortilla pieczona na ogniu z paskami tortilli Ancho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić herbed twarożek łącząc zmiękczony twarożek ze szczypiorkiem, pietruszką, bazylią, solą i pieprzem oraz sokiem z cytryny. Wymieszać, aby połączyć.
Na tortillach rozłożyć cienką warstwą twarogu.
Składniki układaj na środku tortilli: do rollupu z indyka użyj indyka, marchewki i ogórka. Do rollupu "sałatka" użyj sałaty, marchwi, ogórka i awokado.
Niech warzywa rozciągają się poza krawędziami po obu stronach.
Zawiń tortille tak mocno, jak będą, a następnie owinąć każdy rollup w folię i przechowywać w lodówce przez godzinę. Aby pokroić, przeciąć każdą rollup dokładnie na pół, a następnie ustawić dwie połówki i ponownie przeciąć je na pół. Stań kawałki końca się tak, że warzywa wystają z góry.