Tortellini Pasta Carbonara

Tortellini Pasta Carbonara
Przepis Tortellini Pasta Carbonara może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Udaj się do sklepu i odbierz ser tortellini, bekon oscar mayer, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Tortellini Carbonara, Easy Tortellini Carbonara, oraz Pasta Carbonara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
2
Tymczasem, gotować i wymieszać boczek na średniej patelni na średnim ogniu, aż bekon jest chrupiące; odcedzić. Wymieszać z sosem Alfredo i groszkiem. Gotować na małym ogniu 2 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
BoczekBoczek
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Odcedzić makaron; umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj mieszaninę sosu; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Caposaldo Chianti. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Magazyn