Tortelli di Fiore di Zucca (Squash Blossom Tortelli)

Tortelli di Fiore di Zucca (Squash Blossom Tortelli)
Tortelli di Fiore di Zucca (Squash Blossom Tortelli) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 85 g tłuszczu, oraz w sumie 1262 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.84 za porcję. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz mascarpone, oliwę z oliwek, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Podobne przepisy to Tortelli di Fiore di Zucca (Squash Blossom Tortelli), Tortelli di Castagne: kasztanowy Tortelli, oraz Tortelli con la Coda (Tortelli z ogonami).

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć kwiaty, mascarpone, jajko, Parmigiano-Reggiano, sól i gałka muszkatołowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dobrze wymieszać, tworząc gęstą, ale nie zbyt sztywną mieszaninę. Odstawić.
3
Przygotowane ciasto makaronowe podzielić na 3 kulki tej samej wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
4
Tocz każdą kulkę do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
RolkaRolka
5
Wytnij każdy arkusz na 5-calowe kwadraty.
6
Umieść obfite łyżkę mieszanki sera i kwiatów w środku każdego kwadratu i złożyć każdy kwadrat, róg do rogu, tworząc trójkąt. Złóż pozostałe 2 rogi razem, tworząc tortello.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
7
Tortelli umieścić na tacy arkuszy posypane mąką, aż będzie gotowy do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
9
W 14 do 16-calowej patelni saute, rozgrzać masło, aż się spieni i ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Tymczasem Tortelli gotować we wrzącej wodzie przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
11
Odcedzić makaron, rezerwując wodę do gotowania i dodać do makaronu na patelnię z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodaj odrobinę wody z makaronu i liści szałwii i wrzucić na dużym ogniu 1 minutę do płaszcz i emulgowania. Podziel makaron równomiernie pomiędzy 4 rozgrzane miseczki makaronu, zetrzyj na tarce Parmigiano-Reggiano i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
14
W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
BazaBaza
15
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać i wyrzucić resztki bitów. Lekko przełożyć płytę i kontynuować ugniatanie przez 6 minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
16
Rolka lub kształt według potrzeb.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn