Tort Z Kremem Kokosowym I
Ciasto z kremem kokosowym może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 6G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 76 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 604 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. Mieszanka ekstraktu kokosowego, skondensowanego mleka, kremu kokosowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Honor: Ciasto kokosowe z nadzieniem z kremu kokosowego i kremem z serka śmietankowego, Ciasto z kremem kokosowym z lukrem kokosowym, oraz Ciasto kokosowe z lukrem z serem kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
W dużej misce, wymieszać razem ciasto mix, jajka, olej, woda i aromat kokosowy. Beat przez 2 minuty i wlać do 9x13 cala patelni.
Piec przez 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.
W średniej misce połącz krem kokosowy ze słodzonym skondensowanym mlekiem i mieszaj, aż będzie gładka. Kiedy ciasto wychodzi z piekarnika, wbijaj w nie otwory w równych rzędach za pomocą dużego widelca lub pałeczek.
Wlać mieszankę mleczną, pozwalając jej zanurzyć się w cieście. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub przez noc.
W dużej misce ubijamy śmietanę do uzyskania miękkich szczytów.
Dodać cukier i dalej ubijać aż będzie sztywny.
Rozłóż na schłodzonym cieście.
Wierzch posypać płatkami kokosowymi.