Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia kakao, olej roślinny, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Red Velvet Czarno-białe ciasteczka {Red Velvet Week / Saturdays with Rachael Ray}, Tort z czerwonego aksamitu z klasycznym czerwonym aksamitnym lukrem, oraz Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Smar 3 (8 - lub 9-calowe) okrągłe patelnie do ciast ze skróceniem; lekko mąka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, kakao, sodę oczyszczoną i sól. W innej dużej misce, ubić olej, maślanka, jajka, kolor żywności, ocet i wanilia z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości tylko do wymieszania. Stopniowo dodać mieszaninę mąki; pokonać 2 minuty na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Rożek Cukru Lodowego
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać do patelni.
4
Piec 23 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Umieść 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół, na talerzu do serwowania; rozłóż 1 szklanką lukru. Wierzch drugą warstwą ciasta, zaokrąglony bok do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Rozprowadzić 1 szklanką lukru. Wierzch z trzecią warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Rozprowadzić bardzo cienką warstwę lukru z boku, aby uszczelnić okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Rozłóż pozostały lukier na boku i wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Lukrecję pokroić na kawałki. Ułóż lukrecję na wierzchu ciasta. Udekoruj dolną krawędź ciasta żelkami.