Tort Wiśniowy
Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, skracanie o smaku maślanym, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy obejmują Tort czekoladowo-wiśniowy z sorbetem wiśniowym, Tort Z Orzechami Wiśniowymi, oraz Tort Wiśniowo-Migdałowy.
Instrukcje
W małej misce połączyć mąkę i sól; pokroić w skróceniu, aż mieszanina przypomina grubą okruchy.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby uformować ciasto w kulkę.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto, aby zmieściło się w 12-calowym. patelnia do pizzy. Krawędzie flet; spód i boki z widelcem.
Piec w temperaturze 425° przez 10-12 minut lub aż lekko się zrumieni; wyjąć z piekarnika. Zmniejszyć ciepło do 350°.
W małej misce ubić serek śmietankowy, cukier, jajka i wanilię, aż będzie gładki; rozprowadzić na skórce.
Piec przez 10-12 minut lub do momentu ustawienia środka. Schłodzić całkowicie na drucianym stojaku.
Połączyć nadzienie ciasta i ekstrakt migdałowy; łyżką na warstwie sera śmietankowego.
Rozłóż bitą polewę na nadzieniu. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.