Tort Potrójnie Czekoladowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj tortu czekoladowego. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 328 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skracanie, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Mrocznego Rycerza (Tort Potrójnie Czekoladowy), Potrójne Ciasto Czekoladowe Kubek, oraz Potrójne Ciasto Czekoladowe Kubek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°. smar 9-calowy Okrągły patelnia ciasto. W 2-quart ciężki rondel, roztopić 1 szklankę chipsów czekoladowych i 1/2 szklanki masła na małym ogniu, stale mieszając; ostudzić 5 minut. Wymieszać z mąką, aż będzie gładka. Żółtka wymieszać, aż do wymieszania.
W dużej misce, ubić białka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż spieniony. Ubij w cukrze, 1 łyżkę na raz, aż utworzą się miękkie szczyty. Fold mieszaniny czekolady na białka jaj.
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta (Góra pojawi się suche i popękane). Fajne 10 minut. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; usuń ciasto z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Umieść ciasto na talerzu.
W rondlu 1-quart podgrzać pozostałe 1/2 szklanki chipsów czekoladowych, 2 łyżki masła i syrop kukurydziany na małym ogniu, stale mieszając, aż do rozpuszczenia się chipsów czekoladowych.
Rozłóż na wierzchu ciasta, pozwalając niektórym mżeć w dół.
W rondlu 1-quart, stopić składniki glazury na małym ogniu, stale mieszając.
Mżawka na wierzchu ciasta.