Tort Potrójnie Czekoladowy

Tort Potrójnie Czekoladowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj tortu czekoladowego. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 328 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skracanie, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Mrocznego Rycerza (Tort Potrójnie Czekoladowy), Potrójne Ciasto Czekoladowe Kubek, oraz Potrójne Ciasto Czekoladowe Kubek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°. smar 9-calowy Okrągły patelnia ciasto. W 2-quart ciężki rondel, roztopić 1 szklankę chipsów czekoladowych i 1/2 szklanki masła na małym ogniu, stale mieszając; ostudzić 5 minut. Wymieszać z mąką, aż będzie gładka. Żółtka wymieszać, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, ubić białka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż spieniony. Ubij w cukrze, 1 łyżkę na raz, aż utworzą się miękkie szczyty. Fold mieszaniny czekolady na białka jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta (Góra pojawi się suche i popękane). Fajne 10 minut. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; usuń ciasto z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
5
Umieść ciasto na talerzu.
6
W rondlu 1-quart podgrzać pozostałe 1/2 szklanki chipsów czekoladowych, 2 łyżki masła i syrop kukurydziany na małym ogniu, stale mieszając, aż do rozpuszczenia się chipsów czekoladowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Rozłóż na wierzchu ciasta, pozwalając niektórym mżeć w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
W rondlu 1-quart, stopić składniki glazury na małym ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Mżawka na wierzchu ciasta.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn