Tort Hokus Pokus

Tort Hokus Pokus
Ciasto Hocus Pocus może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 16 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz lody, truskawki, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Eliksir Sorbetowy Hokus-Pokus, Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), oraz Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. linia 15x10x1-calowa patelnia do pieczenia z folią, z końcami folii rozciągającymi się na boki patelni. Nasmarować folią; odstawić na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszać okruchy ciastek, cukier, mąkę, proszek do pieczenia i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1/2 Szklanki Pokruszonych Ciasteczek Oreo1/2 Szklanki Pokruszonych Ciasteczek Oreo
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Wymieszać wodę, roztopioną czekoladę i wanilię; odstawić. Ubić żółtka w dużej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości 5 min. lub aż do gęstego i cytrynowego koloru. Stopniowo dodawać mieszankę mąki na przemian z mieszaniną czekolady, ubijając, aż dobrze wymieszane po każdym dodaniu. Białka ubić mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty; delikatnie wymieszać z cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec 10 do 12 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Podnieś ciasto z patelni, używając uchwytów foliowych. Odwróć ciasto na czystą ściereczkę posypaną kakao; usuń folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Pokrój ciasto w poprzek na trzecie części; umieść 2 kawałki ciasta na stojakach z drutu do ostygnięcia.
7
Zwinąć pozostały kawałek ciasta wraz z ręcznikiem, zaczynając od jednego z krótkich końców ciasta; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Rozwiń ciasto i usuń ręcznik; rozłóż ciasto z 1 filiżanką lodów. Ponownie roll ciasto; miejsce, szew stronie w dół, w środku talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Rozprowadzić 1 szklankę pozostałych lodów na każdym z pozostałych 2 kawałków ciasta. Owiń 1 z kawałków wokół rolki ciasta na talerzu serwującym, warstwą lodów skierowaną do środkowej rolki ciasta. Powtórz z pozostałą rolką ciasta, owijając ją po drugiej stronie środkowej rolki ciasta. Mrożona strona ciasta z 1 szklanką ubitej polewy. Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
10
Ciasto wyjąć z zamrażarki około 5 minut przed podaniem, aby lekko zmiękło. Przed podaniem wymieszać z pozostałą 1/2 szklanki ubitej polewy i truskawek. Resztki deseru przechowuj w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn