Ciasto Hocus Pocus może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 16 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz lody, truskawki, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Eliksir Sorbetowy Hokus-Pokus, Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), oraz Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. linia 15x10x1-calowa patelnia do pieczenia z folią, z końcami folii rozciągającymi się na boki patelni. Nasmarować folią; odstawić na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszać okruchy ciastek, cukier, mąkę, proszek do pieczenia i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
1/2 Szklanki Pokruszonych Ciasteczek Oreo
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Wymieszać wodę, roztopioną czekoladę i wanilię; odstawić. Ubić żółtka w dużej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości 5 min. lub aż do gęstego i cytrynowego koloru. Stopniowo dodawać mieszankę mąki na przemian z mieszaniną czekolady, ubijając, aż dobrze wymieszane po każdym dodaniu. Białka ubić mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty; delikatnie wymieszać z cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe Necco
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-o
4
Rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec 10 do 12 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Podnieś ciasto z patelni, używając uchwytów foliowych. Odwróć ciasto na czystą ściereczkę posypaną kakao; usuń folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Pokrój ciasto w poprzek na trzecie części; umieść 2 kawałki ciasta na stojakach z drutu do ostygnięcia.
7
Zwinąć pozostały kawałek ciasta wraz z ręcznikiem, zaczynając od jednego z krótkich końców ciasta; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Rozwiń ciasto i usuń ręcznik; rozłóż ciasto z 1 filiżanką lodów. Ponownie roll ciasto; miejsce, szew stronie w dół, w środku talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Rozprowadzić 1 szklankę pozostałych lodów na każdym z pozostałych 2 kawałków ciasta. Owiń 1 z kawałków wokół rolki ciasta na talerzu serwującym, warstwą lodów skierowaną do środkowej rolki ciasta. Powtórz z pozostałą rolką ciasta, owijając ją po drugiej stronie środkowej rolki ciasta. Mrożona strona ciasta z 1 szklanką ubitej polewy. Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
10
Ciasto wyjąć z zamrażarki około 5 minut przed podaniem, aby lekko zmiękło. Przed podaniem wymieszać z pozostałą 1/2 szklanki ubitej polewy i truskawek. Resztki deseru przechowuj w zamrażarce.