Tort Czarny Las
Czarny Las ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka śmietany do ubijania, Devil ' s food Cake mix, cherry pie filling, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto, Tort Czarny Las, oraz Tort Czarny Las [patelnia] dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj dwie 8-lub 9-calowe okrągłe patelnie do ciast lub spryskaj sprayem do pieczenia mąką.
Zrobić i piec ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 8-lub 9-calowe rundy. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W średniej misce ubij śmietanę z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż lekko zgęstnieje. Stopniowo ubijaj w cukrze pudrze aż do uzyskania sztywnych szczytów. Zagnieść brandy. W innej małej misce wymieszaj nadzienie z ciasta i ekstrakt z migdałów.
Na talerzu do serwowania umieść 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół.
Rozłóż połową bitej śmietany, a następnie 1 szklankę mieszanki wiśniowej w granicach 1 cala od krawędzi. Wierzch z drugą warstwą, zaokrąglony bok do góry. Na wierzch polać pozostałą bitą śmietaną. Łyżka pozostałej mieszanki wiśniowej na wierzchu.
Posypać pokrojonymi migdałami. Przechowywać w lodówce.