Toast Kaya Susan Feniger

Toast Kaya Susan Feniger
Jedna porcja zawiera 1953 kalorie, 42g białka, oraz 98 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 1 i kosztuje 3,91 zł za porcję. Mieszanka żółtka, jajko sadzone " słoneczny side up, mleko kokosowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kaya Toast z ulicy Susan Feniger, Zuzanna Feniger zapiekane w sezamie placki bananowe z kokosowym dżemem Kaya, oraz Ukraińskie pierogi ze szpinakiem Susan Feniger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym garnku z sosem wymieszaj mleko kokosowe i 1/2 szklanki cukru. Wymieszać w liściach pandan i soli i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, utrzymując Pandan zanurzony w mleku, jak liście gotować i mięknąć. Gdy mleko dojdzie do wrzenia, zdejmij z ognia i pozostaw mieszaninę stromą przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Usuń liście pandanu z mleka, wyciskając nadmiar płynu z liści do mleka. Odrzuć liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
3
W średniej misce ze stali nierdzewnej ubić jajka, żółtka i pozostałą 1/2 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Ubij w mieszance mleka kokosowego, aby utworzyć bazę budyniową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Umieść miskę ze stali nierdzewnej na średnim garnku z lekko gotującą się wodą. Delikatnie gotuj krem, stale mieszając gumową szpatułką, aż mieszanina zgęstnieje, 15 do 20 minut. Końcowa konsystencja powinna mieć gęstą konsystencję kremu (ślad szpatułki powinien pozostać na powierzchni kremu dłużej niż 10 sekund).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Natychmiast wyjąć z ognia i przecedzić do średniej miski ustawionej na większej misce z lodowatą wodą. Mieszać, aż krem ostygnie, następnie przykryć i przechowywać w lodówce do czasu potrzeby. To sprawia, że około 2 szklanki kokosowego dżemu, więcej niż jest to potrzebne do pozostałej części przepisu. Dżem będzie przechowywać przez 1 tydzień, w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
2 łyżki dżemu kokosowego rozprowadzić równomiernie na obu kromkach chleba od niepalonej strony. Następnie umieść warstwę ogolonego masła na dżemie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
DżemDżem
8
Umieść jedną kromkę chleba na drugiej, aby utworzyć kanapkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
9
Połowę kanapki, a następnie pokroić każdą połowę na trzecie, tworząc 6 parzystych klinów.
10
Aby ugotować jajko na miękko, dodaj jajko do wrzącej wody. Gotować przez 6 minut, usunąć i lód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
11
Na jajko wlać ciemny sos sojowy i skropić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemny Sos SojowyCiemny Sos Sojowy
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
12
Podawać jajko obok klinów kanapkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia28
Magazyn