Tilapia z sosem grzybowym Miso
Tilapia z sosem grzybowym Miso może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 37g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 3,87 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy ocet ryżowy, shitaki grzyby czapki, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać brązowy ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones), Tilapia z sosem oliwkowym, grzybowym i pomidorowym, oraz Medaliony wieprzowe z sosem Miso-grzybowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 * f.
Filety umieścić na patelni do pieczenia na tyle dużej, aby zmieściły się w jednej warstwie. W małej misce połącz pastę miso, olej sezamowy,ocet ryżowy, sake i zmielony pieprz i rozłóż na filetach. Scatter szalotki i grzyby shitaki na szczycie filetów.
Podawać na gorąco, z sokami do gotowania na wierzchu każdej porcji.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.