Grillowana Tilapia może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 192g białka, 362g tłuszczu, oraz w sumie 4115 kalorii. Na 21,31 zł / porcja, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz sok z cytryny, majonez, old bay przyprawa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Tilapia Z Grilla, Tilapia Z Grilla, oraz Tilapia Z Grilla.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Rozprowadzić olej po obu stronach filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Posypać przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
4
Umieścić na gorącym grillu i gotować przez około 4 do 5 minut na średnim ogniu. Skręcić raz podczas grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Podawać z Aioli.Przygotować aioli łącząc wszystkie składniki w misce, mieszając, a następnie przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do użycia.Podałem go z gotowanymi ziemniakami i fasolką szparagową, aby zanurzyć się w Aioli.Używam niskotłuszczowego majonezu.Użyj przypraw do wyboru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Majonez
Nowy Ziemniak
Fasola Szparagowa
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.