Tilapia rybne Tacos z rukolą wymaga około 42 minuty od początku do końca. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 3,02 zł za porcję. To danie główne ma 415 kalorii, 19g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, sok z limonki, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj TACO RYBNE TILAPIA (TACOS DE TILAPIA), Tilapia Fish Tacos, oraz Blackened Tilapia Fish Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
* Można znaleźć na rynkach azjatyckich
3
Wyposażenie specjalne: 12-count nonstick Muffin pan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie Polenty
4
Na kubki wonton: umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Za pomocą pędzla do ciasta umyj każdą stronę owijek wonton olejem rzepakowym. Delikatnie wciśnij owijki wonton na dole i bokach patelni muffin 12-count.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Do nadzienia: w dużej, nieprzywierającej patelni podgrzej 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Filety tilapii skropić oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Ułóż rybę w jednej warstwie na patelni i gotuj, aż miąższ będzie łuszczący się i ugotowany, około 2 do 3 minut z każdej strony. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Z Tilapii
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Do dressingu: w średniej misce ubij razem 3 łyżki oliwy z oliwek i sok z limonki. Doprawić solą, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Dodaj awokado, mango, zielona cebula, i rukola. Wrzucić, aż wszystkie składniki są powlekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
1/2 Funta Piersi Z Indyka
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
12
Do creme fraiche: w małej misce, wymieszać creme fraiche, wasabi proszek i sól, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Proszek Wasabi
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Umieścić wonton filiżanki na talerzu i podzielić mieszaninę awokado do filiżanek. Na wierzchu od 3 do 4 kawałków ryby. Łyżka około 1 do 2 łyżeczek mieszanki creme fraiche na wierzchu ryby i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
1/2 Funta Piersi Z Indyka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Uwaga kucharza: owijki wonton mogą się bardzo szybko spalić w piekarniku, więc sprawdź je po 5 minutach.
Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.