Tilapia o zapachu imbiru z cukrem to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 379 kalorii, 35g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 4,23 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 67 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprzu, sos sojowy, imbir, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Grace Young ' s Stir-Fried Ginger Beef with Sugar Snaps and Carrots Recipe, Ginger snaps, oraz Ginger Snaps.
Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.