Tilapia Meunier

Tilapia Meunier
Tilapia Meunier jest pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 36g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.69 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, kapary, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones), Paris Village Tilapia Filet-położony w Las Vegas Paryż sprawia, że specjalny filet Tilapia, oraz TACO RYBNE TILAPIA (TACOS DE TILAPIA).

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn