Need a pescatariańskie danie główne? Homar Thermidor może być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 567 kalorii, 19g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na 6,56 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka grzybów, musztardy, śmietany do bicia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać sherry można śledzić to danie główne z Babeczki Z Ciemnej Czekolady Fudge Merlot jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Thermidor Homara, Thermidor Homara, oraz Homar z masłem Thermidor dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku; dodać ogony homara. Powrót do wrzenia; gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony Homara
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Ogony wyjąć z wody szczypcami kuchennymi; spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypce
3
Drenaż.
4
Rozłóż ogony homara wzdłuż, pozostawiając przyczepione DNA muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony Homara
Muszle Makaronu
5
Usunąć mięso i pokroić na kawałki wielkości kęsa. Odstaw mięso na bok. Dokładnie wypłukać muszle i pozostawić do wyschnięcia. Naciśnij muszle otwarte na płasko i umieść w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 x 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Makaronu
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
6
Roztopić masło w ciężkim rondlu na małym ogniu; dodać mąkę, mieszając, aż będzie gładka. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Stopniowo dodawać śmietanę do ubijania; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Stopniowo wymieszać 2 łyżki gorącej mieszaniny do żółtka; dodać do pozostałej gorącej mieszaniny, stale mieszając. Wymieszać z grzybami, szczypiorkiem, solą i musztardą. Gotować na małym ogniu 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Musztarda
Szczypiorek
Sól
żółtko Jaja
8
Zdjąć z ognia; wymieszać z sherry i homarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Homar
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
9
Posypać 1 łyżeczkę sera w każdej skorupce homara. Łyżka homara mieszaniny równomiernie do muszli.
Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.