The Ultimate Patty Melt

The Ultimate Patty Melt
Przepis ostateczny Patty Melt może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 15 minut. Na 3,31 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 77 g tłuszczu, oraz w sumie 1021 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz amerykański ser, sól koszerną, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 559 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Patty Melt, The Very Best Patty Melt, oraz Patty Melt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stopić 1 łyżka masła w 12-calowej patelni o dużym dnie na średnim ogniu, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj dwa kromki chleba i obracaj wokół patelni za pomocą ręki lub szpatułki. Gotować, wirując od czasu do czasu, aż blady złoty kolor, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przenieść do deski do krojenia gotowane-side up. Podziel amerykański ser równomiernie między plasterki, układając je na środku i pozostawiając 1/4-calową szczelinę wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Amerykański SerAmerykański Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Powtórz Krok 1 z pozostałymi kromkami chleba i serem szwajcarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5
Doprawić hamburgery z obu stron solą i pieprzem. Powrót patelni do ciepła do wysokiej i stopić 1 łyżka masła w patelni do jasnobrązowego. Zawirować płaszcz dno patelni i dodać oba paszteciki burger. Gotować bez przesuwania, aż ciemnobrązowa skorupa utworzy się z pierwszej strony, około 1 1/2 minuty, zmniejszając ciepło do średniego, jeśli masło zacznie się palić lub nadmiernie palić. Flip hamburgery za pomocą szpatułki i gotować na drugiej stronie bez ruchu, aż skorupa rozwija, 1 1/2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Przenieść Burger paszteciki na talerz i zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
7
Dodaj cebulę, 1 łyżka masła i 2 łyżki wody na patelnię. Doprawić solą i pieprzem. Gotować, stale mieszając i skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni, aż odparuje woda i cebula zacząć smażyć i pozostawić brązowe pozostałości na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodaj kolejne dwie łyżki wody i kontynuuj gotowanie. Powtórz jeszcze dwa razy, aż woda zostanie zużyta, a cebula będzie miękka i głęboko złocisto brązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
9
Dodaj zebrane soki z talerza mięsnego do cebuli i gotuj przez 30 sekund. Cebula powinna być wilgotna, ale nie kapie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10
Podzielić mieszankę cebuli równomiernie pomiędzy plasterki tostów z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
11
Dodaj paszteciki burger do plastrów z amerykańskim serem i zamknij kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Amerykański SerAmerykański Ser
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
12
Dodaj 1 łyżka masła do patelni. Na średnim ogniu gotować do rozpuszczenia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Posypać solą. Zawirować do płaszcza patelni i dodać kanapki. Gotować, wirowanie kanapki wokół patelni często aż głęboki złoty kolor na dole, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Wyjąć kanapki z patelni, roztopić pozostałą łyżkę masła na patelni i posypać solą. Powrót kanapki na patelni i gotować, wirowanie często aż druga strona jest złoty kolor i ser topi się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia40
Magazyn