The Ultimate Patty Melt
Przepis ostateczny Patty Melt może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 15 minut. Na 3,31 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 77 g tłuszczu, oraz w sumie 1021 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz amerykański ser, sól koszerną, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 559 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Patty Melt, The Very Best Patty Melt, oraz Patty Melt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stopić 1 łyżka masła w 12-calowej patelni o dużym dnie na średnim ogniu, aż do spienienia.
Dodaj dwa kromki chleba i obracaj wokół patelni za pomocą ręki lub szpatułki. Gotować, wirując od czasu do czasu, aż blady złoty kolor, o 3 protokół.
Przenieść do deski do krojenia gotowane-side up. Podziel amerykański ser równomiernie między plasterki, układając je na środku i pozostawiając 1/4-calową szczelinę wokół krawędzi.
Powtórz Krok 1 z pozostałymi kromkami chleba i serem szwajcarskim.
Doprawić hamburgery z obu stron solą i pieprzem. Powrót patelni do ciepła do wysokiej i stopić 1 łyżka masła w patelni do jasnobrązowego. Zawirować płaszcz dno patelni i dodać oba paszteciki burger. Gotować bez przesuwania, aż ciemnobrązowa skorupa utworzy się z pierwszej strony, około 1 1/2 minuty, zmniejszając ciepło do średniego, jeśli masło zacznie się palić lub nadmiernie palić. Flip hamburgery za pomocą szpatułki i gotować na drugiej stronie bez ruchu, aż skorupa rozwija, 1 1/2 minut dłużej.
Przenieść Burger paszteciki na talerz i zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj cebulę, 1 łyżka masła i 2 łyżki wody na patelnię. Doprawić solą i pieprzem. Gotować, stale mieszając i skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni, aż odparuje woda i cebula zacząć smażyć i pozostawić brązowe pozostałości na dnie patelni.
Dodaj kolejne dwie łyżki wody i kontynuuj gotowanie. Powtórz jeszcze dwa razy, aż woda zostanie zużyta, a cebula będzie miękka i głęboko złocisto brązowa.
Dodaj zebrane soki z talerza mięsnego do cebuli i gotuj przez 30 sekund. Cebula powinna być wilgotna, ale nie kapie.
Podzielić mieszankę cebuli równomiernie pomiędzy plasterki tostów z serem.
Dodaj paszteciki burger do plastrów z amerykańskim serem i zamknij kanapki.
Dodaj 1 łyżka masła do patelni. Na średnim ogniu gotować do rozpuszczenia masła.
Posypać solą. Zawirować do płaszcza patelni i dodać kanapki. Gotować, wirowanie kanapki wokół patelni często aż głęboki złoty kolor na dole, o 5 protokół.
Wyjąć kanapki z patelni, roztopić pozostałą łyżkę masła na patelni i posypać solą. Powrót kanapki na patelni i gotować, wirowanie często aż druga strona jest złoty kolor i ser topi się.