Ostateczny makeover: Fish pie może być tylko pescatarian przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 40g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.77 za porcję. Jeśli masz młode ziemniaki, kilka gałązek tymianku, krewetki w skorupkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 50 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to The ultimate makeover: Fish & chips, The ultimate makeover: Chicken pie, oraz The ultimate makeover: Shepherd ' s pie.
Instrukcje
1
3 łyżki mleka wymieszać z mąką kukurydzianą i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2
Resztę mleka wlać do rondla. Pokroić krewetki w skorupki, zarezerwować mięso, następnie wrzucić skorupki i główki (w razie potrzeby najpierw umyć) do mleka wraz z gałązkami tymianku, liśćmi laurowymi, czosnkiem i mielonym pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, następnie zdjąć z ognia i pozostawić do zaparzenia na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
(zalecany: Sos A1)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
W międzyczasie włóż ziemniaki do dużej patelni z wodą, zagotuj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Drenaż. Pokrojony Por na parze przez 3 min, następnie zdjąć z ognia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5
Naparowane mleko przecedzić przez sito do dużej płytkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Smażone Krewetki, Obrane
6
Wszystkie filety rybne (nie krewetki) ułożyć w mleku. Doprowadzić do wrzenia, następnie obniżyć ogień i gotować delikatnie przez 3 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
7
Zdjąć z ognia i pozostawić pod przykryciem na 5 minut. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść wszystkie ryby do naczynia i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Zmiksować rozlaną mąkę kukurydzianą, a następnie wymieszać z gorącym mlekiem na patelni. Odstawić patelnię do ognia i mieszać, aż zgęstnieje. Krótko wymieszać miękki ser, zdjąć z ognia, następnie dodać natkę pietruszki i doprawić czarnym pieprzem. Wymieszaj płyn, który wypłynął z ryby. Połamać ryby na duże kawałki, układając je w 2-litrowym naczyniu żaroodpornym, aby różne odmiany były równomiernie rozmieszczone. Roztrzepać krewetki i Por, a następnie doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Ser Miękki
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
10
Polać sosem i dać kilka delikatnych stirs równomiernie rozprowadzić sos i połączyć wszystko bez rozbijania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
11
Za pomocą dużego widelca zmiażdżyć ziemniaki, rozbijając je (nie tłucząc) na grube kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
12
Wymieszać z olejem, szczypiorkiem i mielonym czarnym pieprzem. Łyżka ziemniaka zmiażdżyć nad rybą. Posadź naczynie na blasze do pieczenia i piecz przez 25-30 minut, lub aż sos będzie bulgotał i ziemniaki złociste. Alternatywnie, zrobić naczynie całkowicie, przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub na noc, a następnie piec w tej samej temperaturze jak powyżej przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.