The Porker

The Porker
Porker może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 2524 kalorii, 85g białka, oraz 218g tłuszczu. Na 5,44 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, granulowany czosnek, cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kiełbaski można śledzić to danie główne z Upiorne pajęcze ciasta jako deser. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 196 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Zmielić Tyłek wieprzowiny dwa razy przez maszynkę do mięsa z dużą matrycą i formularz na cztery 8-uncji pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
3
Placuszki obficie posyp brązowym cukrem i grilluj do pożądanej temperatury (zalecamy średni lub różowy w środku). Top z wędzonym cheddarem i stopić go z grillem zamkniętym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cheddar WędzonyCheddar Wędzony
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Przeciąć gorące linki na pół i podzielić środek. Grillować po obu stronach, aż będzie chrupiące. Aby złożyć kanapkę, rozłóż dolną bułkę z majonezem z Południowej Karoliny, a górną z marynowanymi chiles i boczkiem klonowym. Następnie dodaj patty wieprzowe, a następnie top z podzielonym gorącym linkiem. Serwujemy nasze ręcznie krojone frytki na boku, ale kanapka jest świetna z sałatką ziemniaczaną, frytkami lub czymkolwiek innym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wymieszać brązowy cukier, chili w proszku, sól, granulowany czosnek, granulowana cebula, czarny pieprz i pieprz cayenne razem w misce. Przykryć szczelnie i pozostawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
Cebula GranulowanaCebula Granulowana
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Ubić razem musztardę, ocet, brązowy cukier, papryka, czarny pieprz, pieprz cayenne i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
7
Odstawić na noc, aby rozwinąć smak (używamy również tego sosu jako sosu BBQ na bazie musztardy bez majonezu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8
Wymieszać sos i majonez i odstawić do lodówki, aż będą gotowe do użycia. Używaj dodatkowych do kanapek, zanurzania smażonych rzeczy... naprawdę wszystko.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
Połącz sól koszerną, brązowy cukier i różową sól, jeśli palisz boczek, i dokładnie wymieszaj. Następnie ubić syrop klonowy. Pocierać lekarstwo na całym brzuchu wieprzowym i umieścić w worku zip-top (usunąć powietrze z worka przed uszczelnieniem).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
10
Umieść w lodówce na 7 dni, odwracając brzuch każdego dnia, aby zrównoważyć lekarstwo. Ósmego dnia usuń brzuch z kuracji i dokładnie spłucz. Następnie umieść w lodówce odsłoniętej, najlepiej na stojaku dla lepszego przepływu powietrza. Pozostawić na noc do wyschnięcia i uformować osad (skórkę z białek, które tworzą się na powierzchni, aby dym lepiej przenikał do mięsa). Jeśli masz palacza, palić brzuch przez 3 godziny w temperaturze 200 stopni F do temperatury wewnętrznej 150 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
11
Wyjąć z palacza, ostudzić i pokroić około 1/4 cala grubości. Jeśli nie masz palacza, połóż brzuch na stojaku piekarnika na 3 godziny w temperaturze 200 stopni F i gotuj do temperatury wewnętrznej 150 stopni F. następnie ostudź i pokrój około 1/4 cala grubości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
12
Umieścić plastry boczku na blasze do pieczenia i piec w 375 stopni F, aż brązowy i chrupiące. (Rezerwa domowej roboty tłuszcz boczku na jutrzejsze śniadanie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego

Składniki

0warzywo (np. szpinak)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1porcja startego parmezanu6 średnich gruszek Bartlett lub D'Anjou6 średnich gruszek Bartlett lub D'Anjou2Spód: okruszki z herbatników graham6 średnich gruszek Bartlett lub D'Anjou6 średnich gruszek Bartlett lub D'Anjou0warzywo (np. szpinak)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno227papryka habaneroCheddar wędzony w plastrachCheddar wędzony w plastrach1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarynowane chilesmarynowane chiles2warzywo (np. szpinak)1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania2uncje płynówocet cydrowy fluid ouncesocet cydrowy fluid ounces4krewetki i żyłkiFrytki ręcznie krojone, sałatka ziemniaczana lub frytki, do serwowaniaFrytki ręcznie krojone, sałatka ziemniaczana lub frytki, do serwowania1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokoszerne marynatykoszerne marynaty1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocebula granulowanacebula granulowana4bułeczki hamburgerowebułeczki hamburgerowe2Spód: okruszki z herbatników grahamRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2Spód: okruszki z herbatników grahamSyrop klonowy Michigan (lub twój ulubiony prawdziwy syrop klonowy)Syrop klonowy Michigan (lub twój ulubiony prawdziwy syrop klonowy)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej0warzywo (np. szpinak)uncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól różowa (opcjonalnie, konieczna tylko w przypadku palenia boczku)sól różowa (opcjonalnie, konieczna tylko w przypadku palenia boczku)907papryka habanerobrzuch wieprzowy bez skórybrzuch wieprzowy bez skóry907papryka habaneropupa wieprzowapupa wieprzowa2linkikiełbaski hot link (nasze produkujemy w domu, ale można użyć każdej pikantnej kiełbasy kupionej w sklepie)kiełbaski hot link (nasze produkujemy w domu, ale można użyć każdej pikantnej kiełbasy kupionej w sklepie)0warzywo (np. szpinak)Sos WorcestershireSos Worcestershire1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegorczyca żółtagorczyca żółta
TrudnośćEkspert
Gotowe W196 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn