Tetrazzini Z Indyka
Tetrazzini z indyka może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 582 kalorie, 30g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Przepis ten zachwycił 327 osób. Jeśli masz mielony pieprz, masło, ostry ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Tetrazzini Z Indyka, Tetrazzini Z Indyka, oraz Tetrazzini Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 4 protokół, lub aż prawie miękkie.
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać do miękkości. Mieszaj mąkę do wymieszania, a następnie stopniowo mieszaj mleko, aby nie powstały grudki. Doprawić solą, pieprzem, przyprawą do drobiu i musztardą. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Wyjąć z ognia i dodać 2/3 szklanki sera i pieprzu, mieszając, aż ser się rozpuści.
Do sosu serowego dodajemy nierozcieńczone grzyby.
Umieść warstwę makaronu na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali. Przykryć warstwą indyka, a następnie warstwą sosu serowego. Powtórz warstwy.
Pozostałą 1/3 szklanki sera posypać wierzchem.
Piec około 25 minut w rozgrzanym piekarniku, aż sos będzie bąbelkowy, a ser na wierzchu upieczony.