Teriyaki wieprzowina i warzywa z makaronem

Teriyaki wieprzowina i warzywa z makaronem
Przepis Teriyaki wieprzowina i warzywa z makaronem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sosu czosnkowego chili, grzyby shiitake, spaghetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Spróbuj Kotlety wieprzowe pomarańczowo-sezamowe z makaronem pełnoziarnistym Teriyaki, Warzywa i wieprzowina nad makaronem Chińskim, oraz Pancit Miki (gęsty makaron jajeczny) z wieprzowiną i warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki wody z makaronem; utrzymywać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Usuń zielone wierzchołki z zielonej cebuli; cienko pokroić i odstawić. Mielone białe porcje zielonej cebuli; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Mięso MieloneMięso Mielone
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj mieloną zieloną cebulę, papryka, wieprzowina, i grzyby; smażyć 3 protokół lub aż wieprzowina jest rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
6
Połącz reserved 1/4 szklanki wody z makaronem, sos teriyaki i sos czosnkowy chili w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Czosnkowy ChiliSos Czosnkowy Chili
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj makaron i Teriyaki SOS mieszaniny do patelni; wrzucić dobrze do herbu. Wymieszać w plasterkach zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn