Teriyaki wieprzowina i warzywa z makaronem
Przepis Teriyaki wieprzowina i warzywa z makaronem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sosu czosnkowego chili, grzyby shiitake, spaghetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Spróbuj Kotlety wieprzowe pomarańczowo-sezamowe z makaronem pełnoziarnistym Teriyaki, Warzywa i wieprzowina nad makaronem Chińskim, oraz Pancit Miki (gęsty makaron jajeczny) z wieprzowiną i warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki wody z makaronem; utrzymywać ciepło.
Usuń zielone wierzchołki z zielonej cebuli; cienko pokroić i odstawić. Mielone białe porcje zielonej cebuli; odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj mieloną zieloną cebulę, papryka, wieprzowina, i grzyby; smażyć 3 protokół lub aż wieprzowina jest rumiane.
Połącz reserved 1/4 szklanki wody z makaronem, sos teriyaki i sos czosnkowy chili w małej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj makaron i Teriyaki SOS mieszaniny do patelni; wrzucić dobrze do herbu. Wymieszać w plasterkach zielonej cebuli.