Teriyaki wieprzowina i warzywa z makaronem
Wieprzowina Teriyaki i warzywa z makaronem to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 424 kalorie, 28g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sos teriyaki, grzyby shiitake, schabowe kotlety w środkowej części i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to japońskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe pomarańczowo-sezamowe z makaronem pełnoziarnistym Teriyaki, Warzywa i wieprzowina nad makaronem Chińskim, oraz Pancit Miki (gęsty makaron jajeczny) z wieprzowiną i warzywami.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania; utrzymywać ciepło.
Usuń zielone wierzchołki z zielonej cebuli; cienko pokroić i odstawić. Mielone białe porcje zielonej cebuli; odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj mieloną zieloną cebulę, papryka, wieprzowina, i grzyby; smażyć 3 protokół lub aż wieprzowina jest rumiane.
Połącz reserved 1/4 szklanki płynu do gotowania, sos teriyaki i sos czosnkowy chili w małej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj makaron i Teriyaki SOS mieszaniny do patelni; wrzucić dobrze do herbu. Wymieszać w plasterkach zielonej cebuli.