Tempura Panterowane Krążki Cebuli

Tempura Panterowane Krążki Cebuli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Tempura Panterowane krążki cebuli spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,18 zł za porcję. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę ryżową, pieprz, piwo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krążki Cebulowe Tempuran, Krążki z dorsza i cebuli w cieście piwnym, oraz Krążki Cebulowe Po Piwie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij duży holenderski piekarnik lub frytkownicę olejem i rozgrzej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Suche składniki przesiać do dużej miski i zrobić dobrze w środku. Przełóż żółtko do osobnej miski i rozbij widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
3
Dodaj to do studni w środku mąki i powoli wlewaj piwo podczas ubijania. Stopniowo wykonuj szersze okręgi za pomocą trzepaczki, aby włączyć suche składniki z krawędzi-zminimalizuje to ryzyko grudek. Kontynuuj, aż wszystkie suche składniki zostaną wymieszane i ciasto będzie o gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Weź krążki cebuli i usuń cienką membranę znajdującą się między warstwami; (w przeciwnym razie ciasto nie przyklei się również). Do dużego naczynia dodać mąkę ryżową, doprawić solą i pieprzem do smaku. Obłożyć każdy pierścień mąką. Zanurz w cieście i smaż na gorącym oleju w partiach na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Świeże, czyste i mocne owoce.Doskonale pasuje do owoców morza, zwłaszcza przegrzebków i każdej pięknie pikantnej azjatyckiej potrawy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn