Tatar z tuńczyka i awokado z kalifornijskim kawiorem na sezamowych chipsach Wonton

Tatar z tuńczyka i awokado z kalifornijskim kawiorem na sezamowych chipsach Wonton
Przepis Tunan i tatar z awokado z kalifornijskim kawiorem na sezamowych chipsach Wonton jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 11g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 29 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz Azjatycki olej sezamowy, kostkę ogórka, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Tatar z tuńczyka Lulu na chipsach Wonton, Sezamowe Chipsy Wonton, oraz Tatar z tuńczyka w ogórkowej łódce z kawiorem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Magazyn