Tarty z pomidorami i cheddarem
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 579 kalorii, 9g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,6 USD za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, skórkę z ciasta, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tarty z buraków, cheddaru i jabłek, Tarta z wędzonym cheddarem, orzechami i brokułami, oraz Tarty pomidorowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. doprawić pokrojone pomidory 1/2 łyżeczki. sól i pieprz; odstawić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać pokrojoną cebulę i wodę; przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będzie bardzo miękka, o 10 protokół. Odkryć, a następnie doprawić pozostałą solą. Gotować, aż cebula są suche, o 5 protokół.
Ochłoń.Rozwiń ciasto ciasto na jednej stronie dużej blachy do pieczenia.
Rozłóż 3/4 szklanki sera równomiernie na cieście, pozostawiając 1-calową granicę. Wierzch z połową cebuli i połową pomidora, a następnie posypać 1/4 szklanki sera na wierzch. Fold granicy ciasta częściowo nad nadzieniem. Powtórzyć z pozostałym kawałkiem ciasta i innymi składnikami.
Piec tarty, aż skórki są złocisto-brązowe i łuszczące się, o 50 protokół.
Ostudzić przez 5 minut, następnie pokroić w duże kliny i podawać.