Tarty Z Orzechami Pekan

Tarty Z Orzechami Pekan
Placki z orzechami to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką masło, pekany, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 22 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Tarty Z Orzechami Pekan, Tarty Z Orzechami Pekan, oraz Tarty Z Orzechami Pekan podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko nasmaruj 8 3-calowych puszek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwałkować ciasto i pokroić 8 5-calowych kółek. Dopasuj kółka do ciasta do smarowanych tartowych puszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
3
W dużej misce połącz jajka, cukier, masło lub margarynę, syrop kukurydziany i ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dobrze wymieszać, a następnie wymieszać z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
5
Wlej równą ilość mieszanki do każdej tarty wyłożonej ciastem.
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut, aż ciasto będzie złotobrązowe i nadzienie zostanie ustawione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn