Tarty Warzywne Pieczone
Prażone tarty warzywne wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto Skórki, cukinia, bakłażan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tarta z czerwoną papryką i jajkiem, Tarta z pieczonym jabłkiem i orzechami, oraz Tarty Filo Pieczone Pluot dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść regały w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 45
Linia 2 blachy do pieczenia z folią.
Na dużej patelni do pieczenia wrzucić bakłażana, grzyby, szalotki, czerwoną paprykę i cukinię z oliwą z oliwek i solą i pieprzem. Pieczemy warzywa przez 12 do 14 minut, mieszając raz lub dwa razy, aż zmiękną.
Za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubić Roquefort i twarogu razem, aż będzie gładka.
Dodać jajko i parmezan; ubić do wymieszania.
Umieść 1 ciasto skorupa na każdej blasze do pieczenia, rozwiń i szczypta razem łzy. Podzielić mieszaninę sera między skórki i rozprowadzić ją, pozostawiając 2-calową granicę ciasta. Ułożyć pieczone warzywa na wierzchu. Złóż ciasto, aby częściowo pokryć nadzienie, zaciskając, aby uszczelnić krawędzie.
Piec przez 20 do 25 minut, lub do złotego, odwracając patelnie w połowie gotowania.
Tarty warzywne podawać na ciepło.
Rekomendacja win: Połącz tutaj ziemne smaki z ziołowym australijskim Cabernet Sauvignon, takim jak Hardys Coonawarra z 1993 roku lub Chateau Tahbilk z 1992 roku.