Grillowanie: pierś indyka z farszem żurawinowym

Grillowanie: pierś indyka z farszem żurawinowym
Grillowanie: pierś z indyka z farszem żurawinowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,14 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 893 kalorie, 96g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 82 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rodzaj ognia: dwustrefowy pośredni, cukier, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pierś z indyka z farszem i sosem, Pierś z indyka z kiełbasą-farsz morelowy, oraz Pierś Indyka Owinięta Boczkiem Z Farszem Z Chleba Kukurydzianego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby solanka, połączyć wodę, sól i cukier w dużej misce i ubijać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Piersi z indyka włożyć do solanki i wstawić do lodówki na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
3
Podczas gdy indyk jest solenie, roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj cebulę i smażyć, aż zmiękną, o 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
W dużej misce umieścić cebulę wraz z chlebem kukurydzianym, żurawiną, bulionem drobiowym, pekanami, szałwią, 1 łyżeczką soli i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wymieszać, aby dokładnie połączyć.
7
Wyjąć piersi indyka z solanki i osuszyć papierowymi ręcznikami. Piersi indyka Butterfly otwierają się i wbijają w prostokąt o równej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Rozłóż połowę farszu w równej grubości na każdym z piersi, pozostawiając około 1/2 cala krawędzi bez farszu. Zaczynając od długiego końca piersi indyka, zwinąć szczelnie do cylindra. Krawat zamknięty sznurkiem rzeźników co około 1 1/2 do 2 cali. Piersi indyka doprawiamy solą i pieprzem, lekko posmarowujemy oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
9
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Zapiekać piersi indyka na gorącej stronie grilla, aż rumiane ze wszystkich stron, o 4 minut na stronie. Przesuń indyka na chłodną stronę grilla, przykryj i gotuj, aż termometr odczytu odczyta natychmiast 165 stopni po włożeniu do środka indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Wyjąć z grilla, odstawić na 15 minut. Pokrój indyka między każdy kawałek sznurka, Usuń Sznurek i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn