Tartaletki Ostrygowe
Tartlets Oyster jest pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 12 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Mieszanka mleka, ostrygi, ser parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, tartaletki chlebowe, szybkie tartaletki chlebowe z serem ziemniaczanym, oraz Tartaletki figowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu roztopić masło na umiarkowanie dużym ogniu. Wymieszaj mąkę, a następnie ubijaj mleko, aż będzie gładkie. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, trzepanie. Wymieszać cebulę i liść laurowy i dusić na małym ogniu, ubijając, aż nie pozostanie mączny smak, 10 protokół. Przepuścić przez grube sitko ustawione nad małą miseczką; wyrzucić liść laurowy. Chrzan wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Na sos naciśnij kawałek folii.
W małej misce, połączyć panko i ser i wymieszać z oliwą z oliwek. Ułóż muszle filo na obramowanej blasze do pieczenia.
Umieść ostrygę w każdej skorupce. Łyżka około 1 łyżeczki sosu chrzanowego do każdej skorupki i posypać mieszaniną panko na wierzchu.
Piec w górnej trzeciej części piekarnika przez około 10 minut, aż gorące w całym i chrupiące na wierzchu.