Ten pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 9,23 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 82g białka, 249g tłuszczu, oraz w sumie 3404 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, grudki krabów, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Tarta Grzybowo-Krabowo-Szparagowa, Tarta z krabem, szafranem i parmezanem, oraz Tarta krabowo-imbirowa z sosem chilli dla podobnych receptur.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.