Meyer Lemon Curd Tart może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 75 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, sól, orzechy makadamia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 52 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Z Twarogiem Cytrynowym Meyer, Meyer Lemon Curd, oraz Meyer Lemon Curd dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować skórkę, połącz pierwsze 5 składników w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone. Z procesorem na, skropić 3 łyżki roztopionego masła przez rynny żywności, i proces aż do mieszania. Naciśnij mieszankę okruchów na dole iw górę strony 9-calowej metalowej patelni do tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Forma Tarta
3
Piec w 400 przez 10 minut lub do tosty. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
4
Aby przygotować nadzienie, połącz 1/2 szklanki cukru granulowanego, skrobię kukurydzianą i szczyptę soli w średnio ciężkim rondlu, mieszając trzepaczką. Wymieszać sok z cytryny i żółtka; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając trzepaczką. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę lub do lekko grube, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Sok Z Cytryny
Skrobia Kukurydziana
żółtko Jaja
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
5
Zdjąć z ognia; dodać 2 łyżki masła i skórkę, delikatnie mieszając, aż masło się rozpuści. Łyżka mieszanki do średniej miski; lekko ostudzić.